5 thoughts on “Proiecte/Projects

 1. Calatorie cu bicicleta Bucuresti-Burgas, 13zile, ruta foarte ocolitoare (pe Dunare si malul marii) , cu alimentatie raw-vegana: http://freedomtrips.wordpress.com/ . Participantii nu au avut timp sa detalieze peripetiile, dar stiu in mod direct, ca fost una dintre cele mai frumoase vacante ale lor. Iar costul excursiei (incluzand “echipamentul” folosit) aproape ca nu a fost mai mare decat cheltuielile zilnice specifice vietii la oras :). Asta ca sa nu aiba oamenii impresia ca daca vrei sa mananci sanatos si sa faci miscare, trebuie sa-ti cauti neaparat sponsori. In rest, drum bun, fara probleme 🙂

 2. in primul rand, multumesc pentru urari de bine, dar cred ca ai inteles putin gresit proiectul meu.
  nu vreau si nu am lasat vreodata impresia ca alimentatie vegana e scumpa si trebuie sponsori, ba din contra, am spus multora ca chiar mai ieftina uneori, dar nu ai de unde sa stii lucrul asta deoarece nu ne cunoastem.
  in al doilea rand, asa cum chiar tu spui, aventura lor a fost o vacanta, iar ceea ce au facut ei se numeste cicloturism.
  in al treilea rand te rog tare mult sa-mi spui cati km au facut prietenii tai in aceste 13 zile? as dori sa aflu cati km au pedalat pe zi prietenii tai? daca au pedalat macar 250 km (mai putin de jumatate din cat vreau sa fac eu), atunci ma duc personal la ei si ii felicit pentru ca merita. la naiba, de fapt merita felicitati chiar si asa, pentru ceea ce au facut :).
  in cicloturism eu nu am auzit de etape cu atatia km pe zi.
  ceea ce vreau sa fac eu nu este nici vacanta , nici cicloturism. este o cursa contracronometru pe o distanta uriasa din punct de vedere ciclistic raportata la timpul impus si imi doresc sa stabilesc o performanta.
  daca vei studia putin topicul competitiilor, curselor, evenimentelor de anduranta de orice fel, vei ajunge la concluzia mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s