Mult dulce si cateva legume ratacite :)

Ultimul shake din 2014 si primul din 2015. Cam tarziu, e drept, dar oricum nu mai e mult pana in 2016 🙂 Macar din punct de vedere alimentar si al gustului, am terminat bine un an si am inceput bine un altul. Cu restul mai am de lucrat, adica cu mine si cu salasluieste in interiorul meu. Dar pana la confesiuni de genul acesta, raman la mancare. Cea mai simpla si complicata totodata dependenta  🙂

2014 : nectar de capsuni, apa de la 2 nuci de cocos, sirop din curmale, 2 banane si o portie serioasa de Raw Meal de la Garden of Life.

2015 : portocale,  must din struguri, amestec din suc de catina, pasta de macese si suc de lamaie, sirop din curmale, amestecul meu din plante si o portie de Raw Meal.

shake 4Si cateva shake-uri din zilele ce au urmat :

No. 1 : afine, stafide  hidratate, nectar de prune,  amestec din suc de catina, pasta de macese si suc de lamaie, amestecul propriu din peste 20 de plante, pulbere din iarba de grau, orz si lucerna, portia proteica de Raw Meal.

No. 2 : mere, banana, amestecul propriu din peste 20 de plante ADA (amestec detoxifiant-antioxidant), pulbere din iarba de grau, orz si lucerna, must din struguri, amestec din suc de catina, pasta de macese si suc de lamaie, sirop de capsuni.
shake 5No. 3 : pere, merisoare, must din struguri, amestec din suc de catina, pasta de macese si suc de lamaie, amestecul propriu din plante ADA, pulbere din iarba de grau, orz si lucerna, portia proteica de Raw Meal.

No. 4 : portocale, grapefruit, merisoare, amestecul propriu din plante ADA, pulbere din iarba de grau, orz si lucerna, portia proteica de Raw Meal, must din struguri, amestec din suc de catina, pasta de macese si suc de lamaie, sirop de capsuni. V-ati prins, merg mai des la sala, portia proteica Raw Meal  e nelipsita 😀

Iaca-ta cum sunt tratat  cand sunt in vizita, cu fructe pe genunchi 😀

Si deoarece am facut curatenie in frigider, am facut ceva simplu cu ce am gasit pe acolo si anume: conopida, broccoli, ridiche neagra, ardei si castravete, Am executat repede un sos din rosii, usturoi, seminte de  floarea soarelui si de susan, plus cateva ierburi aromate si am tavalit legumele prin el.

shake 4 cu fructeAcum trecem la dulcuri dulci de tot. Si aromate 🙂 Pseudociocolata, ce altceva ?

Primul tip de pseudocioco: pasta de curmale, cele 2 nuci de cocos a caror apa s-a insinuat in ultimul shake din 2014, fulgi de cocos uscati pentru a mai absorbi din apa nucilor proaspete, pudra de carob si  putin unt de cacao. Am amestecat totul foarte bine, apoi am impartit amestecul in 3 parti, fiecare din ele primind o alta aroma astfel: menta, lamaie si scortisoara. Responsabile pentru arome au fost uleiurile esentiale de la Steaua Divina. Pe unele le-am pus in diverse forme de ciocolata, pe altele le-am facut cuburi. Din cauza nucilor de cocos proaspete, amestecul nu s-a intarit ca o veritabila cioco, chiar daca le-am tinut la frig, dar oricum gustul a fost apreciat. In poza a treia am pregatit o farfurie pentru parinti iar in a patra vedeti cum merg eu in vizita la persoane care apreciaza “specialitatile” raw 😛

ciocolata 1Al doilea fel de pseudocioco a fost de departe cel mai reusit dulce de pana acum. Contine pasta de curmale, miez de nuca,  alune de padure, fenicul pentru o aroma distincta si fulgi de cocos uscati pentru a intari compozitia daca e prea moale. Nucile au fost maruntite si amestecate cu pasta de curmale si restul ingredientelor, apoi tava cu viitoarea bunatate extraordinara a stat la frig. S-a intarit exceptional de bine, incat mi-a fost greu sa o tai sub forma de batoane mici, patratele si triunghiuri. Pe cat de simpla este acesta combinatie, pe atat de buna e. In ultima poza din colaj se vad toate felurile de dulcegarii pregatite sa plece la distanta mare de casa, alaturi de cativa biscuiti din bostan, mere si curmale.
ciocolata 2

Oare sunt dependent de dulce ??? Dar nu beau, nu fumez, nu le am cu jocurile de noroc, deci un viciu trebuie sa am nu ? 😛 Mai am totusi alte vicii, mult mai periculoase decat dulciurile 😀

Like, Share & Subscribe daca ti-a placut !

Advertisements

2 thoughts on “Mult dulce si cateva legume ratacite :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s