Asta am mancat astazi

30 septembrie 2013

Dimineata

100 abdomene; Shake din 2 banane, o cana de must, frunze de telina, sfecla rosie, patrunjel si menta. Imi plac foarte mult shake-urile verzi iar combinatia banane + buruieni este excelenta. Deja am mai bine de 2 saptamani in care mananc unul pe zi.

CAM00975Pranz

100 abdomene; Struguri, cam 1 kg. Cat a fsot sezonul pepenilor nu trecea zi fara sa mananc pepene iar acum fac la fel cu strugurii.

CAM00976

Dupa amiaza

100 abdomene; Shake din 1.5 rodii, ceva apa  si o banana. Au iesit cam 2 pahare.

CAM00978 CAM00980

Seara

100 abdomene; Mega salata din rosii cherry, castravete, ardei gras, gogosar, ceapa rosie, praz, patrunjel, germeni de lucerna, broccoli, varza rosie, 1 lgt. drojdie inactiva, 2 lgt. faina de susan, piper, cimbru, 2 lg. sos de soia.

CAM00983

CAM00986

Advertisements

6 thoughts on “Asta am mancat astazi

  1. E ok, nu e cazul sa explici alegerile tale si nici sa iti bati capul cu reactiile altora. Sunt convinsa ca in tot timpul de cand ai trecut la alimentatia raw vegan te-ai lovit deja de destui oameni care sa nu te inteleaga.
    Tu stii foarte bine ce faci (si faci foarte bine) si ei pot alege sa te admire sau nu. Nu o faci pentru altii, ci pentru tine. Daca n-ar fi lumea curioasa de stilul asta de alimentatie, nici nu ar intra pe site. Pentru unii e mai greu sa se detaseze de ceea ce au crezut o viata intreaga, fie ca e corect, fie ca nu. Sunt convinsa ca beneficiile alimentatiei tale vorbesc de la sine :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s