Un mega antrenament

1-2 iunie

“Prietenii mei” ploaia si vantul nu ma parasesc nicicum. Decid totusi sa incerc cele 24 de ore.
La 11.50 pornesc spre Birlad si acopar cei 93.5 km in 3h:30 min. Ajung acasa exact la timp ca sa evit ploaia. Dupa circa o ora si 20 min se opreste si ma pornesc spre Adjud. Mai adaug 122.3 km in 4h:43 min. Ajung acasa, realimentez si cand plec iarasi e deja intuneric. La 10.30 incep sa merg pe “circuit”, lupt cu oboseala crunta, castig si pana la 7 dimineata am sub centura inca 160 km.

Prind rasaritul, e frumos, dar nu imi alunga starea de epuizare fizica si psihica. Ma tarasc inspre casa, muschii nu ma mai asculta. Realimentez si in timp imi fac de lucru cu o banana si niste curmale somnul castiga runda 2. Somnul putin din ultimele nopti isi ia revansa.

Ma trezesc pe la 11. Injur copios ca am adormit desi fiecare celula din mine avea nevoie de asta. Am pierdut 4 ore din planul de 24, dar spre surprinderea mea simt ca as mai putea pedala. Beau un shake de capsuni, banana si curmale si pornesc cu gandul de a mai face macar 100 de km. Ploaia imi incurca planurile din nou si dupa doar 33 km sunt iar acasa. In total am reusit 409 km chiar daca nu in 24 de ore.

Jumatate din toti acesti km au fost impotriva unui vant necrutator care se opune sistematic planurilor mele.
Toti acesti km au fost alimentati cu banane, curmale, capsuni, coacaze, de cate ori ajungeam acasa, iar pe drum cu batoanele Roo’bar primite prin amabilitatea celor de la Obio.ro !!!

Photo0063 Photo0065 Photo0066 Photo0069 Photo0070 Photo0071 Photo0072

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s