Pentru oameni

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” -Hippocrates-

“Noi sa fim sanatosi ca belelele curg”. Poate cea mai mare dorinta a majoritatii oamenilor este sa fie sanatosi, pentru asta se roaga, inchina pahare, cheltuie bani, unii mai multi, altii mai putini, dar mai intotdeauna pentru a trata ceva  si foarte rar pentru a preveni.

Neavand pregatire de specialitate, voi lasa sa vorbeasca doar cateva dintre personalitatile marcante in domeniul medicinei si nutritiei, cu vasta pregatire si experienta, care stiu mai bine decat mine despre puterea vindecatoare a plantelor si benefiiciile pe care alimentatia bazata pe produse vegetale le are asupra sanatatii omului, beneficii care cresc daca alimentele sunt nepreparate termic.

Conferintele pe teme de alimentatie si imbunatatirea sanatatii ale Dr. Calin Marginean le puteti urmari chiar pe site-ul dumnealui: http://drcalinmarginean.blogspot.ro/p/prezentari-video.html

Dr. Caldwell Esselstyn, o autoritate mondiala in domeniul bolilor cardiovasculare :

Dr. Colin T. Campbell, autorul celui mai comprehensiv si mai lung studiu epidemiologic din istorie, “Studiul China”, vorbeste despre descoperirile sale din acest studiu si legatura dintre proteinele de origine animala si diverse boli.

Emisiune a postului Supreme Master TV in care Dr. Campbell vorbeste despre alimentatie si boala sau sanatate:

http://www.youtube.com/watch?v=CBdKWyeyj-s

http://www.youtube.com/watch?v=kAaGUtVOELc

http://www.youtube.com/watch?v=EdoPRN1jb94

http://www.youtube.com/watch?v=dlr1NfQBnEM

Documentarul “Forks over Knives” in care apar pentru prima data impreuna celebrii Dr. Esseltyn si Campbell. O veritabila lectie de istorie cu privire la modul de abordare al bolilor de la inceputul medicinei moderne si pana acum, relatia cauza-efect si modul in care a evoluat aceasta. Povestea a doi oameni ale caror destine se intersecteaza.

http://documentaryaddict.com/Forks+Over+Knives-9636-documentary.html

O serie de clipuri in care Dr. Robert Morse explica pe intelesul tuturor ce este detoxifierea, de ce este necesara si cum ar trebui facuta.

Daca v-a placut, veti gasi multe alte materiale video ale lui in care demistifica conceptul de boala, plecand de la adevarata ei cauza.

Dr. Michael Klaper, despre urmarile pe termen lung al alimentelelor de origine animala, legatura dintre ele si diverse afectiuni metabolice si cronice.

Dr. Neil Barnard vorbeste despre adictiile alimentare/psihologice, urmarile lor si ce putem face pentru o stare de sanatate pe termen lung.

Dr. Brian Clement, de la celebrul “Hippocrates Health Institute” despre puterea revitalizanta si regeneratoare  a hranei vii.

Documentare-marturii care atesta puterea binefacatoare a plantelor si capacitatea corpului de a se vindeca singur, daca i se ofera conditiile necesare.

Food matters

Sa ne vedem sanatosi!  Pentru ca acum stiti ca sanatatea depinde in mare masura de noi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s